Regressie praktijk in Den Haag

Wat ik je kan aanbieden

Zodat jij beter in balans komt met jezelf

Innerlijk kind

Bevrijd je innerlijke kinderen en voel je meer compleet

Familielijn

Ervaar hoe jij nu echt los komt van je familiegeschiedenis

Geboorte

Herbeleef je eigen geboorte en voel hoe dit het heden beïnvloedt

Wat kost een sessie?

Ga naar tarief 

Durf jij het aan?

Het eerste contact maken kan lastig zijn. Je bespreekt ineens je intieme problemen met een vreemde. Ik ben gewend aan dit soort gesprekken en door mijn opleiding en ervaring schrik ik nergens meer van.

Zelf heb ik ook vele sessies ondergaan. Hierdoor begrijp ik maar al te goed hoe het voor jou is om hier doorheen te gaan. Zo heb ik ook ervaren hoe het is om patronen te doorbreken en ben ik ook van lichamelijke klachten afgekomen. 

Zelfs de oorsprong van mijn kanker heb ik met deze therapievorm gevonden. 

Anoniem

Wat een client zegt:

Er was bij mij colitus ulcerosa geconstateerd door een arts, het was een kleinen plek maar dat gaf wel veel klachten.  Drie maanden na de sessie met Jenny ben ik weer voor controle geweest en de arts was verbaasd dat het er niet meer was. Ik ben nu zelf al  geruime tijd klachtenvrij.

Door mijn opleiding en ervaring vind ik niets meer raar!

Slakkenschelp vasthouden

Voordelen van deze therapie

  • Je komt van je lichamelijke klacht af
  • Je valt niet meer terug in je oude gedrag
  • Je komt uit je depressie
  • Je angsten zoals pleinvrees, dwanggedachten en fobieën zijn weg
  • Je krijgt duidelijkheid over de oorsprong van je relatieproblemen
  • Je herstelt van je trauma.
  • Je krijgt weer plezier in het leven
  • Je rijdt weer auto, na een verkeersongeval, zonder angst

Wat kost nou een sessie?

Tarief van een sessie

Een sessie kost € 150,- ook als de sessie iets langer duurt betaal je altijd dit bedrag. Tien dagen voor de afspraak van je eerste sessie ontvang je van mij een intake formulier die je ingevuld retour stuurt. 

Vergoeding

Regressietherapie wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed door een aantal verzekeraars. Je betaald hier wel een maandelijkse premie voor. Het is aan jezelf om te kijken of dit gunstig is voor jou. Op de website van de zorgwijzer vind je meer informatie.

Als gecertificeerd regressietherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging N.V.R.T. De vergoeding van regressietherapie valt onder alternatieve/complementaire geneeswijzen.

Vraag ook wat je werkgever kan betekenen voor een kort therapietraject.

Annuleringskosten

Indien een afspraak voor een sessie wordt geannuleerd, kunnen kosten in rekening worden gebracht. Mocht u door omstandigheden niet kunnen en wil je de afspraak annuleren dan graag tot 48 uur voor de afspraak een mail of een whattsapp sturen.

Nog even in het kort


Een sessie duurt ongeveer twee uur met een uitloop van een half uur. 
Draag makkelijk zittende kleding.
Je kan niet pinnen bij mij. Betaling graag contant voor de sessie begint. 

Ik ben gediplomeerd regressietherapeut sinds 2022

Beroepslid van de N.V.R.T.

Annuleren 48 uur voor de afspraak via mail of whatsapp

Maak een afspraak